TV 2 ZULU

 

 

TV 2 ZULU er TV 2s comedykanal. TV 2 ZULU gik i luften 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien. Kanalchef for TV 2 ZULU er Sune Roland Jensen.

TV 2 ZULUs primære målgruppe er danskere i alderen 15-40 år, og kanalen har i de senere år formået at øge sin popularitet i denne aldersgruppe i den skarpe konkurrence med bl.a. streaming-tv og filmtjenester. TV 2 ZULU er kanalen, der giver seerne skæv comedy, nytænkende sitcoms og hjerteligt drengerøvsfjernsyn på en måde, hvor indholdet udbredes og udvikles på digitale medier.

Herudover har TV 2 ZULU skabt en række events sammen med danskerne – både på og uden for tv-skærmen. På tv sender ZULU f.eks. den store prisuddeling ’Zulu Awards’ og ’Zulu Comedy Galla’ – comedyen folder sig ligeledes ud i den årlige ’Zulu Comedy Festival’ med langt over 100 arrangementer og optrædener i København og Aarhus.

Herudover gennemfører TV 2 ZULU sin faste og årlige event ’Zulu Sommerbio’ med gode og gratis film i det fri.

TV 2 ZULU er abonnementsbetalt og reklamefinansieret og kan bl.a. ses via kabel-tv, satellit, det jordbaserede sendenet med Boxer-abonnement samt fiber.

Sådan ser du TV 2s kanaler.

TV 2 ZULU kan også ses via TV 2 PLAY.

 

 

Kontaktoplysninger

TV 2 Networks
Teglholm Allé 16
2450 København SV
Tlf.: 39 75 75 75

Mrk. TV 2 ZULU

Mail: zulu@tv2.dk