Besøg TV 2s Tour de France-studie i Odense

Tour de France-vært Thomas Kristensen i TV 2s nye Tour-studie på Kvægtorvet. (Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

Sådan har du ikke set Tour de France før… TV 2 inviterer i sommeren 2017 på rundvisninger, hvor man kan se årets nyskabende Tour-studie på Kvægtorvet og få en snak med dagens vært eller en Tour-medarbejder.

Tour de France er lyden af sommer for mange danskere, og TV 2 inviterer for fjerde gang interesserede ind bag kulisserne i tv-produktionen på det traditionsrige cykelløb.

Tour de France-studiet på Kvægtorvet i Odense bliver i år indrettet med bl.a. fransk café, bjerge og et hårnålesving. Under rundvisningen ser de besøgende både det nyskabende studie og får en snak med dagens vært eller en af de øvrige medarbejdere på Tour-redaktionen. 

Rundvisningen giver ikke alene mulighed for at se Tour-studiet, men går også forbi TV 2s store nyhedsstudie og den velkendte Midtergang på Kvægtorvet. Rundvisningen varer omkring en times tid – og gennemføres på seks forskellige dage i juli.

Læs mere om TV 2s nye Tour-studie her, hvor du også kan se en film, der på 37 sekunder fortæller om etableringen af studiet.

Sådan tilmelder du dig
Tilmelding og betaling sker på Billetlugen.dk. Prisen er 100 kroner for voksne og pensionister og 50 kroner for børn og unge under 18 år.

Man skal møde frem ved Kvægtorvet 15 minutter, før rundvisningen begynder. 

Se datoer og tider for rundvisningerne i juli 2017 herunder: