Alle nyheder

Der er trængsel i receptionen, når stamgæster og nye gæster rykker ind på badehotellet – ny sæson på TV 2 fra mandag 23. januar.

Mandag 23. januar går TV 2 NEWS i luften med ’NEWS & Co.’, som vil servere nyheder, så danskerne kan sætte dem ind i en sammenhæng.

Inden premieren på sidste sæson af ’Sjit Happens’ udkommer ZULU med miniafsnittet ’Sjit 360’, der kan ses i et 360-graders VR-format.

TV 2-dokumentaren ’Mon de kommer om natten?’ fortæller om konsekvenserne af en langvarig sagsbehandling.

Weekend med ’The Amazing Spider-Man’ – lørdag sendes 1’eren, og søndag er der dansk tv-premiere på ’The Amazing Spider-Man 2’.

Den femte sæson af 'SJIT Happens' er den sidste af slagsen - den får premiere på TV 2 ZULU mandag 30. januar.

Michael Meyerheim fortsætter på CHARLIE, hvor han bl.a. står i spidsen for ’Spørg Charlie’ og for en ny programserie, som er under udvikling.

TV 2s nichekanaler har fået nye sidenumre på tekst-tv, når du skal finde f.eks. programoversigter, programomtaler og tekstning af danske programmer.

Omfattende dækning på TV 2, TV 2 NEWS og tv2.dk i hele ugen, hvor USA får ny præsident. Torsdag aften sender TV 2 dokumentaren 'Alle kneb gælder -...

TV 2 accelererede den digitale transformation i 2016 med markante vækstrater og en konsolidering af husets digitale aktiviteter på tværs af platforme.

Flere nyheder

Herunder kan du finde flere nyheder fra TV 2 inddelt efter år og måned.