BLIV TV 2 PILOT

TV 2 har løbende brug for testpiloter, der kan teste vores digitale produkter. Her kan du læse om, hvad det indebærer at være en del af TV 2 Piloter.

Hvad er det?
TV 2 Piloter er et udvalgt digitalt brugerpanel, der får adgang til beta-versioner af eksempelvis TV 2s apps.

Hvorfor gør vi det?
TV 2 har oprettet initiativet med henblik på at skabe digitale produkter af høj kvalitet.

Fordele som pilot-tester
Som tester kommer du tæt på udviklingen og får indflydelse på TV 2s digitale produkter.

Forventninger til pilot-tester
Da der er begrænsende pladser forventer vi, at du er et aktivt medlem af TV 2 Piloter og jævnligt giver feedback i vores lukkede Facebook-grupper.

Om vores fora-politik
Gruppen er beregnet til at stille spørgsmål, komme med konstruktiv feedback og dele oplevelser fra TV 2s beta-versioner.

Vi sætter stor pris på både ris og ros i forbindelse med den pågældende app og ønsker at holde en god og konstruktiv tone i vores fora.

Svartider på feedback
Normalt på daglig basis. Vi bestræber os altid på at besvare alle oplæg hurtigst muligt inde for kontortid.

Opdatering af beta-app
Når vi lægger en ny beta-version af en app ud, laver vi et oplæg i gruppen med detaljer om de nye ændringer. Du modtager også en mail fra vores testsystem Testflight, hvorfra I kan hente opdateringen (hvis du tester på apps).

Offentlig udgivelse (release)
Ved offentlig udgivelse flytter vi beta-versionen fra beta til App Store. Derfor vil beta-appen ikke være tilgængelig, før vi lægger en ny ud i beta, typisk 1-2 uger efter en release. I mellemtiden kan du downloade appen fra App Store.

Spørgsmål om TV 2 Piloter kan sendes til: piloter@tv2.dk