Danskerne quizzer med på second screen

Over 160.000 danskere har downloadet TV 2s ”Pengene på bordet”-app og mange spiller med live hjemme i stuerne hver søndag.

Når TV 2s nye underholdningsshow, "Pengene på bordet", er på skærmen søndag aften, sidder danskerne og spiller med hjemme i stuerne. Det gør de på TV 2s nye second screen-applikation til iPhone og iPad, der foreløbig er downloadet af over 160.000 danskere. Helt op til 21.000 seere spiller med i løbet af et enkelt program.

- En af de ting, der kommer buldrende på tv-fronten, er second screen - altså det, at man ser tv med sin telefon eller tablet i hånden, hvor der er ekstra funktioner eller sociale fora, der omhandler det, der er på tv - og her er det jo fantastisk, at et af de første rigtige forsøg går så godt, siger Pelle Hvenegaard, redaktør på ”Pengene på bordet”.

TV 2s applikation er en gratis spiludgave af ”Pengene på bordet”, hvor seerne spiller præcis, som om de selv er med i studiet med de samme spørgsmål, som deltagerne i programmet får. Spiller man med live, får man en virtuel pengesum på to millioner kroner. Er man den seer med flest penge i behold og hurtigst til at svare og stoppe tiden, vinder man en iPad mini.

Når man spiller med live, er der efter hvert spørgsmål statistik over, hvor godt man klarede sig i forhold til de andre spillere, og hvor mange procent der svarede rigtigt. Desuden præsenteres deltagerne for et leader board, der viser, hvilken placering man har blandt de andre spillere, og hvem der ligger i toppen.

Første rigtige second screen-produkt
Det er første gang, seerne har mulighed for på den måde at være med i et program på en second screen – en ekstra eller supplerende skærm i forhold til tv i form af en mobil, tablet eller pc. Brugen af second screen i forbindelse med ”Pengene på bordet” har været en succes i en række lande – senest i Sverige.

Spillet kan hentes til iPhone og iPad i App Store, og man kan også spille med på tv2.dk. Ud over at spille med live kan seerne også spille ”Pengene på bordet” uden for programmets sendetid.

I forbindelse med TV 2s nye underholdningsshow har Danske Spil også lanceret et skrabespil med navnet ”Pengene på bordet".


Information til dem der vil spille med:
Hvis du vil spille med live, når programmet vises på skærmen, skal du hente ”Pengene På Bordet – Live” her.

Hvis du bare vil spille, kan du hente ”Pengene På Bordet – spil” her.

Vil du hellere spille med på din computer, finder du spillene her:

Spil når du vil: http://ppbspil.tv2.dk/
Spil med live: http://ppblive.tv2.dk/