Udsendt 2. oktober 2012 kl. 10.30

Felix rykker ind – hos Helle Thorning-Schmidt

En stribe af Danmarks største personligheder har sagt ja til at lade Felix Smith rykke ind i deres liv og følge dem tæt i en ny programserie på TV 2.

Felix Smith og Helle Thorning-Schmidt ved middagsbordet i ”Felix flytter ind”. (Foto: Lasse Egeskov / TV 2).

I en helt ny række portrætprogrammer på TV 2 kan man opleve nogle af landets største personligheder fra helt nye vinkler. De har alle sagt ja til at lade vært Felix Smith rykke ind i deres liv og følge dem tæt - lige dér, hvor de er lige nu både privat og professionelt.

De er: Helle Thorning-Schmidt, Medina, Anders Matthesen, Lene Nystrøm, Martin Brygmann, Jarl Friis-Mikkelsen, Simon Kvamm og Pernille Rosendahl.

I det første program rykker Felix ind hos landets statsminister, Helle Thorning-Schmidt, som tager ham med til familiens sommerhus på Bogø. Der bliver grinet og snakket rent ud af posen om næsten alt andet end politik: Hvad gør Helle ked af det? Hvorfor fik hun ikke det ønskede barn nummer tre? Hvad betyder lange distancer for et parforhold?

- Felix formår at komme ind under huden på folk og få dem til at slappe af på sin egen måde. Han er alt andet end den klassiske journalist. Han er umiddelbar, intuitiv og ikke bange for at bringe sig selv i spil. På sin egen ligefremme facon kryber han ind på livet af de personer, han besøger, og det er der kommet nogle ærlige og unikke portrætprogrammer ud af, siger TV 2-redaktør Susanne Funder Mikkelsen.

Se med, når Felix bl.a. overnatter på Medinas store landsted, er med Martin Brygmann i karbad, i institution med Jarl Friis-Mikkelsen og med Anders Matthesen bag one-man-show-scenen. Der er premiere på ”Felix rykker ind” torsdag 11. oktober kl. 20.00 på TV 2.