Udsendt 20. november 2012 kl. 10.00

MTV Europe Music Awards på Zulu

Fredag 23. november tager Zulu seerne med til stjernespækket prisuddeling ved MTV’s EMA i Frankfurt.

Heidi Klum er vært ved årets MTV Europe Music Awards i Frankfurt (Foto: TV 2).

Den årlige MTV-prisfest holdes i år for 19. gang, og med prominente kunstnere og supermodellen Heidi Klum som vært garanterer MTV for en underholdende aften. Fredag 23. november klokken 20.45 inviterer MTV indenfor i Frankfurts Festhalle, når de eftertragtede musikpriser skal uddeles.

Blandt de nominerede til aftenens priser topper Rihanna listen med seks nomineringer, og Taylor Swift følger stærkt efter med hele fem nomineringer. Også andre internationale stjerner som Lady Gaga, Katy Perry, Justin Bieber og Coldplay er nomineret til de prestigefyldte priser, og stjernerne er mødt talstærkt op til prisuddelingen.  

Danske nomineringer
Den danske popsangerinde Medina, som siden sit gennembrud med ”Kun for dig” i 2009 har været en af Danmarks mest populære sangerinder, er desuden nomineret til ”Best Danish Act” og ”Worldwide Act European Nominee”.

Andre danske navne har også gjort sig fortjent til MTV’s nomineringer, og blandt dem er Aura Dione, som er nomineret til ”Best Danish Act”, og L.O.C, som er nomineret i samme kategori.

Taylor Swift er blandt de nominerede ved MTV Europe Music Award (Foto: TV 2).

Prominente kunstnere optræder
Blandt de optrædende ved aftenens show er amerikanske singer-songwriter Taylor Swift, det amerikanske band No Doubt og R&B-sangeringen Alicia Keys. Den koreanske popsensation Psy, som hitter internationalt med sin ”Gangnam Style”, giver også et nummer, ligesom den canadiske singer-songwriter Carly Rae Jepsen, som har været uundgåelig i 2012 med hittet ”Call Me Maybe”, sætter gang i salen.

Optagelserne til prisuddelingen fandt sted i Frankfurt Festhalle 11. november. 

TV 2 Zulu genudsender prisuddelingen søndag 25. november og lørdag 8. december.