Stjernerne er tilbage på slottet

Modsætninger mødes i den nye sæson af TV 2s unikke portrætserie "Stjernerne på slottet".

Mikkel Beha Erichsen (tv.), Paprika Steen, Lars Christiansen, Andrea Elisabeth Rudolph og Thomas Bo Larsen i "Stjernerne på slottet". (Fotos: Henrik Rohde Kloch / TV 2)


Thomas Bo Larsen, Andrea Elisabeth Rudolph, Mikkel Beha Erichsen, Lars Christiansen og Paprika Steen. Skønnere bliver sammensætningen næppe, når fem danske stjerner tilbringer fem dage sammen på et luksuriøst slot i Frankrig.

Det sker i den nye sæson af den unikke og underholdende portrætserie "Stjernerne på slottet", som kan følges på TV 2 fra tirsdag 25. oktober, og som bringer seerne tættere end nogensinde tidligere på de fem stjerner.

Modsætninger mødes
I denne sæson er det modsætninger, der mødes. En diva og en drengepige, en gummirocker, en tv-vært med hippiebaggrund og en ekstremt målrettet håndboldspiller. Sammen udgør de en sprudlende og farverig cocktail med nuancer af både sødt, surt, salt og bitter.

I løbet af ugen i det nordfranske opstår et varmt venskab mellem de fem stjerner, og hudløst ærligt får de vendt livets og karrierens op- og nedture.

Fra fodbold til opera
Hver har de en mission: At vise hidtil ukendte sider af sig selv og dermed skabe et mere komplet billede af, hvem de er som mennesker. I blind tillid til hinanden kaster de sig ud i noget, der minder om fem polterabender i træk. Med alt hvad det indebærer. Og der er overraskelser og spænding i vente:

Hvorfor går Thomas Bo i dametøj? Lader Paprika sig skyde ud af en kanon? Er Mikkel bare en poleret og kedelig tv-vært uden kant, og har han talent for teater? Hvorfor spillede Andrea fodbold i bar overkrop som teenager? Kommer kaniner i himlen, når de dør? Og kan Lars egentlig synge opera? 

Det er skuespilleren Thomas Bo Larsen, der har planlagt første afsnit af "Stjernerne på slottet".


Thomas Bo Larsen skyder ballet i gang

Thomas Bo Larsen har i sinde at sende sine slotsvenner ud på noget af en flyvetur. Han har fremskaffet en kanon, som alle skal skydes ud af - men tør de det? Efter en ordentlig lufttur er Thomas Bo klar til at fortælle om, hvordan det var at gå fra at være arbejderklassedreng til "hot shot" i Hollywood.

Thomas Bo har nemlig prøvet det hele - også at gå ned med stress. En oplevelse, der fik ham til at indse, at penge måske alligevel ikke er vejen til lykke. Thomas Bo vil også gerne have de andre stjerner til at stå på scenen. Han udsætter dem derfor for en øvelse fra teaterskolen, og det er mildest talt ret grænseoverskridende for dem, der aldrig har stået på en scene før.

Unikt indblik i stjernernes liv
Hver stjerne har én dag på slottet, hvor de må bestemme alt. Alt, hvad der foregår på dagen, har med hovedpersonens liv og historie at gøre. Og det gælder lige fra, hvordan de står op, hvad de skal have at spise, og hvilke aktiviteter de har planlagt for dagen.

"Stjernerne på slottet" er et unikt, underholdende og dramatisk portrætprogram, som ikke bare rykker grænser for de kendte, men også giver seerne et fascinerende indblik i fem store personligheders liv.

De nye afsnit har premiere 25. oktober, og programmerne kan ses på TV 2 de følgende fem tirsdage kl. 20.00. I år kommer der også et ekstra program, hvor de fem stjerner kaster et blik tilbage på turen og fortæller om, hvad de har lært af opholdet og af hinanden.

 

 

Skuespiller Thomas Bo Larsen har med højt humør og masser af sans for drama planlagt den første dag på slottet. Thomas Bo, der er den fødte fortæller, deler åbenhjertigt ud af minderne fra sin opvækst i Værebroparken i Bagsværd, hvor han havde et lidt for tæt forhold til hash og kriminalitet.