Udsendt 16. juli 2010 kl. 11.00

Ny studievært på TV 2 NEWS

Tidligere chef for TV AVISEN, Susanne Hegelund, bliver nyhedsvært på TV 2 NEWS.


Det er en erfaren, vidende og stærk kvinde, der bliver ny studievært på TV 2 NEWS. Susanne Hegelund skal primært være vært for aftenens udsendelser på NEWS, hvor TV 2s nyhedskanal går i dybden med dagens nyheder, og hvor der er særlig fokus på dansk politik.

Susanne Hegelund har næsten 25 års journalistisk erfaring - blandt andet ti år på Christiansborg som reporter for henholdsvis Berlingske Tidende og DR, hvor hun ligeledes var leder af den politiske redaktion. Siden blev Susanne Hegelund erhvervspolitisk reporter og leder af erhvervsredaktionen på DR.

Hegelund har haft adskillige lederstillinger i DR og var senest chef for TV AVISEN på DR1. Susanne Hegelund har udgivet flere bøger om dansk politik og ledelse.

- Det er et sporskifte af de store, Susanne Hegelund foretager sig, når hun flytter ind foran skærmen, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, og fortsætter:

- Vi er sikre på, at Susanne Hegelund kan give TV 2 NEWS endnu mere tyngde og indsigt i samfundets strukturer og magtforhold. Susanne er en erfaren og kyndig journalist med stor integritet. Hun har ledelseserfaring og bliver et stort aktiv for TV 2 NEWS og kanalens seere.

Og den nye vært glæder sig.

- TV 2 NEWS har fokus på det væsentlige, samfundsforhold, finans og politik - alt det, jeg interesserer mig levende for, og som jeg har beskæftiget mig med i efterhånden mange år. Jeg går meget ydmyg til jobbet som vært, men er sikker på, at TV 2-holdet vil stå parat med råd og dåd, siger Susanne Hegelund.

Susanne Hegelund tiltræder og kommer på skærmen i løbet af efteråret.