Krimisommer på Charlie

TV 2 Charlie sender masser af krimiserier hen over sommeren
- se med fra 8. juni.

David Jason som kriminalinspektør Jack Frost i den engelske krimiserie "En sag for Frost", der for første gang bliver sendt på TV 2 Charlie.

Sommeren på TV 2 Charlie er en krimisommer, og den begynder allerede mandag 8. juni. Mandag til fredag byder Charlie fra klokken 20 på nye afsnit af den populære serie "Lov og uorden" samt krimiserierne "En sag for Frost" og "New York Blues".

Krimiaftenerne indledes med dobbeltafsnit af den populære engelske politiserie "Lov og uorden". Men ikke bare dobbeltafsnit - Charlie byder på helt nye afsnit af Charlie-klassikeren fra politistationen Sun Hill.

Derefter gælder det den jord-bundne, men temperaments-fulde detektiv Jack Frost, der er beundret af sine kollegaer, men hadet af sine overordnede. Og nu kan seerne glæde sig til alle afsnittene af "En sag for Frost".

Krimisommeren rundes hver aften af med en solid og velkendt krimi - nemlig den prisbelønnede amerikanske krimiserie "New York Blues" med Dennis Franz i den altoverskyggende hovedrolle som Andy Sipowicz.

TV 2 Charlies sommer-tv vil også være også være præget af danske film om eftermiddagen fra ved 16-tiden. Dissefilm sendes under overskriften "fire-forestillingen".