Udsendt 7. januar 2009 kl. 10.00

De fire skønne "Årgang 0"-unger er tilbage

Tirsdag 13. januar klokken 20.00 er Rachel, Emma, Stephanie og Christian og deres familier tilbage i TV 2s populære dokumentarserie "Årgang 0". De fire børn er nu blevet otte år, og vi følger dem i både små og store stunder i 2008.

Hele holdet fra "Årgang 0" med børn, søskende og forældre.

I Slagelse har Stephanies mor Christina besluttet, at hele familien skal en tur til Filippinerne. Her boede Christina de første fem år af sit liv, og nu vil hun vise sine børn, hvor hun kommer fra og familien dernede - ikke mindst Stephanies mormor og morfar, som bor i en lille landsby i et fjernt hjørne af Filippinerne.

I Vestjylland har Emmas far lukket købmandsbutikken og må også påtage sig nye opgaver i hjemmet ved siden af sit fabriksarbejde i weekenderne.

Rachels forældre er flyttet sammen i Løgumkloster, og det giver Rachels far chancen for at træde i karakter, mens Rachels mor skal finde ud af en ny tilværelse hvor præsterollen er skiftet ud med husmorrollen.

Christian bor i Århus med sine to brødre og sine forældre Tina og Mogens. Familien har en hektisk hverdag, hvor to karrierer skal forenes med opdragelse af tre vilde knægte.

Forskellige familier
Siden efteråret 1999 har TV 2 fulgt fire familier i Danmark, som hver for sig er meget forskellige, men som har det tilfælles, at de fik et barn i begyndelsen af år 2000.

Familierne er blevet fulgt jævnligt af et filmhold igennem både store og små begivenheder - samtidig optager familierne selv i deres hverdag og indtaler med jævne mellemrum en personlig videodagbog.

Fire små mennesker
"Årgang 0" er et portræt af fire små mennesker, der bliver til og af deres forældre og søskende. Det er danmarkshistorien fortalt gennem Rachel, Emma Stephanie og Christian - de tre piger har været med siden begyndelsen, mens Christian kom med i serien sidste år.

Serien følger børnene, til de bliver voksne og bliver derfor en enestående fortælling om det danske samfund, som det vil udvikle sig i de kommende år og årtier.